Eerst controleren of er nog meer Windows updates zijn voor uw computer. Als dat niet helpt dan kijken of er een update is voor uw printer en daarna eventueel het diagnostische programma van HP draaien. Mag dat ook niet helpen dan de printerdrivers verwijderen en opnieuw installeren. En als laatste een herstelpunt terugzetten of de laatst geïnstalleerde driver handmatig verwijderen. Ik heb bij de laatste installaties die ik heb uitgevoerd geen Candy Crush meer gezien, al jaren niet meer. Minimaal met een bepaalde tijd garantie omdat Windows geen nieuwe versies meer uitbrengt maar ‘feature updates’.

Windows 10 wordt sowieso nog tot oktober 2025 ondersteund en er zal niet veel meer aan veranderd worden, deze computerbijbel is dus nog vele jaren bruikbaar. Meer informatie over algemene oplossingen voor upgrade- en installatieproblemen is te vinden op deondersteuningswebsite van Microsoft. Het belangrijkste voordeel van Brave is de indrukwekkende laadtijd van de pagina’s . In feite zijn deze snelheden tot acht keer sneller op mobiele apparaten en tweemaal zo snel in pc-gebaseerde browsers . Deze kant-en-klare toepassing is daarom een ​​van de snelste browsers die momenteel op de markt is.

Windows 10 Professional OEM CoA

Via deze knop kunt u het maken van een knipsel met 3 of 10 seconden uitstellen. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn wanneer u eerst een handeling moet uitvoeren alvorens u hetgeen in beeld krijgt waarvan een knipsel wilt maken. Je kan de opleiding gratis volgen omdat wij subsidie voor jou kunnen aanvragen via NL Leert Door. Wij krijgen echter alleen subsidie voor cursisten die de volledige opleiding afronden.

  • Omdat de upgrades van xbox games veel makkelijker zijn te doen dan ps games.
  • Er is steeds minder beheer nodig en upgrades uitrollen vergt veel minder test werk dan een service pack installatie in het verleden of een “big bang” migratie tussen versie’s.
  • Het deelmenu lijkt op dat van de iPhone en iPad, inclusief deelsuggesties voor recente contacten.
  • Desktop shortcuts en taskbar shortcuts doen eigenlijk al het werk, ik maak zelfs shortcuts naar veelgebruikte folders.

Geef deze de naam DisableLogonBackgroundImage en zet deze op waarde 1. De waarde kunt u wijzigen door op de aangemaakte DWORD-waarde te dubbel te klikken. Nadat u zich de volgende keer aanmeldt, is de standaard achtergrond verdwenen. In plaats daarvan heeft u nu een blauwe achtergrond. Ook als je je hele gebruikersmap dicht chmod kan dat gaan spelen.

Geef Een Reactie Reactie Annuleren

We blijven Windows 10 ondersteunen tot 14 oktober 2025. Organiseer vensters, optimaliseer de schermruimte en maximaliseer productiviteit in een handomdraai. De takenlijst van vandaag en het weer van morgen. Widgets helpen je inhoud te vinden die belangrijk voor je is. Maak je Windows 11 compleet en vergeet Microsoft 365 niet aan te schaffen! In Excel analyseer jij nog gemakkelijker jouw data en in PowerPoint krijgt jouw creativiteit een boost dankzij de honderden sjablonen.

Met een andere truc kun je een 64-bit programma ook identificeren zonder een online verbinding. Oh eens hoor, mijn punt was meer dat je wel nieuwere CPUs gaat zien dan de genoemde Atom N280 waarop het feest niet door gaat. Jouw processor zal niet stuklopen op TPM2.0 driversol.com/nl/drivers/lg, jouw processor is inmiddels te oud bevonden om onder support te vallen. Mogelijk dat Microsoft de workaround middels software heeft gestaakt en nu vereisd dat het in de hardware is verwerkt. Mijn i kan zelfs op gaming vlak, met een AMD rx5600xt op 1440p bij een hoop games nog prima mee. Mensen vergeten voor het gemak dat de CPU markt tijdenlang stil heeft gestaan, en dat de vorige generatie consoles het gamelandschap grotendeels bepaald hebben met hun oude hardware.